انتصاب سردبیرنشریه فصلنامه گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی

۰۷ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۴ کد : ۱۵۵۳۰ اخبار روز
با تایید معاونت پژوهش و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرکار خانم دکتر فرحناز خلیقی سیگارودی بعنوان سردبیر نشریه فصلنامه گیاهان دارویی منصوب گردید. به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، با تایید معاونت پژوهش و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سرکار خانم دکتر فرحناز خلیقی سیگارودی بعنوان سردبیر نشریه فصلنامه گیاهان دارویی منصوب گردید. گفتنی است فصلنامه گیاهان دارویی دارای رتبه علمی – پژوهشی از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور می‌باشد. این فصلنامه موفق به کسب رتبه اول در بین نشریات مصوب فارسی وزارت بهداشت در بیست و دومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی شد. همچنین فصلنامه فوق، در سال ۱۳۹۶، به عنوان نشریه علمی - پژوهشی برتر جهاد دانشگاهی، انتخاب شد و در سایت‌های علمی معتبر از جمله Chemical Abstract، Scopus، SID،(ISC)  Srlst و ... نمایه می‌شود.