نمایشگاه دستاوردهای چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی از ۱۷ لغایت ۲۰ بهمن ماه در مجموعه نمایشگاهی پارک چمران کرج (باغ گل ها) برگزار گردید.

حضور پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در نمایشگاه دستاوردهای چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۶۰۲۶ اخبار روز

این نمایشگاه با حضور دکتر شاهمرادی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز و دکتر ربیعی رئیس سازمان "صمت" استان البرز و مسئولان علمی و اجرایی استان البرز در ۱۷ بهمن ۹۸ در  کرج گشایش یافت.

دکتر شهبازی استاندار البرز نیز از این نمایشگاه و غرفه پژوهشکده گیاهان دارویی بازدید کرد و با اشاره به دستاوردهای درخشان انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف علم و فناوری بر توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید کرد. ایشان از دستاوردهای این پژوهشکده ابراز خرسندی کرد و بر اهمیت دادن به جوانان برای توسعه استان و کشور در زمینه های مختلف  تاکید نمود.

سردار دکتر سید یوسف مولایی فرمانده سپاه امام حسن مجتبی استان البرز نیز از دستاوردهای پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بازید کرد.   گفتنی است نمایشگاه دستاوردهای چهل و یکمین ساله انقلاب اسلامی در البرز دارای بیش از 50 غرفه دستگاه های اجرایی و تعدادی غرفه اقوام مختلف است و بخشی از دستاوردهای حوزه های مختلف دارویی، صنعت، کشاورزی، فناوری های نوین، میراث فرهنگی، شهرداری ها، اقوام مختلف، سازمان های مردم نهاد و... به نمایش گذاشته شد.