اثرات قلبی-عروقی مغزها
مغزها (nuts) مانند مغز گردو، فندق، پسته، بادم زمینی و بادام غنی از مواد مغذی و اسیدهای چرب غیراشباع، L-arginine، فیبر، مواد معدنی، ویتامین E، phytosterols و polyphenols هستند.
پژوهش های مختلف نشان داده که مصرف مکرر مغزها از بیماری های قلبی-عروقی مانند بیماری کرونر قلبی و سکته مغزی پیشگیری می کنند و این کار را به علت اثرات ضد التهاب، بهبود کار رگ ها، کاهش فشار خون بالا و کلسترل خون، کاهش وزن بدن، پیشگیری از بیماری کبد چرب غیرالکلی و دیابت و تاءثیر بر باکتری های روده و افزایش تنوع آنها انجام می دهند.
منابع:
Nutrients. 2019 Jan 8;11(1). pii: E116. doi: 10.3390/nu11010116. The Effects of Nut Consumption on Vascular Function.
نظر شما :