رونمایی از اولین داروی گیاهی ترک اعتیاد در ایران توسط محققان جهاددانشگاهی

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۱۵۹۸ اخبار روز
رونمایی از اولین داروی گیاهی ترک اعتیاد در ایران توسط محققان جهاددانشگاهی

در آستانه‌ی چهلمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی، از اولین داروی گیاهی ترک اعتیاد بر مبنای کارآزمایی بالینی تاییدشده در کشور که توسط پژوهشگران پژوهشکده‌ی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی تولید شده است، با حضور رییس جهاددانشگاهی، دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر و هم‌چنین ارتباط تصویری با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رونمایی می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، مراسم رونمایی از اولین داروی گیاهی ترک اعتیاد بر مبنای کارآزمایی بالینی تاییدشده در کشور که توسط پژوهشگران پژوهشکده‌ی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی تولیدشده است، امروز (چهارشنبه 15 مردادماه) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، سردار اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر و هم‌چنین ارتباط تصویری با دکتر سعید نمکی. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار می‌شود. این داروی گیاهی که «دتوکسین» نام دارد، حاوی 400 میلی‌گرم عصاره‌ی خشک استانداردشده‌ی دانه‌ی گیاه تلخ‌بیان در هر کپسول خوراکی است که تأثیر فوق‌العاده‌ای در  کاهش شدت علائم ترک اعتیاد دارد.