تشریح فعالیتهای دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی به مناسبت روز داروساز

دکتر غفارزادگان، سرپرست پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، در پیامی به مناسبت روز داروساز به تشریح فعالیتهای پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی در حوزه داروهای گیاهی پرداخت.

۰۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۲۱۶۷ اخبار روز

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، دکتر غفارزادگان ضمن تبریک پنجم شهریورماه سالروز ولادت حکیم محمدبن زکریای رازی و روز داروساز، از نقش مهم و تعیین کننده داروسازان در حوزه سلامت بویژه در ایام بروز بیماری کرونا و همچنین ضرورت داروهای گیاهی و نقش آ ن در تامین سلامت مردم  بسیار مهم و تاثیرگذار دانستند.

غفارزادگان در ادامه افزود سیاست پژوهشکده  گیاهان دارویی تولید داروهای گیاهی متناسب با نیاز مردم می باشد که تا کنون این پژوهشکده توانسته است با تولید کپسول های گیاهی  لیورسیل، ملیتروپیک، سوپرپلنت ، شربت نیگلاپسین و همچنین کپسول گیاهی ترک اعتیاد با نام تجاری دتوکسین که در چهلمین سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی رونمایی گردید ، به این مهم دست پیدا کند.

ایشان در ادامه از تلاش این پژوهشکده به منظور گسترش سبد داروهای گیاهی خبر داد و عنوان کرد انشاله تا پایان سال 99 داروهای گیاهی دیگری نیز به دستاوردهای این پژوهشکده در بخش داروسازی اضافه خواهد شد.

غفارزادگان تولید استانداردهای گیاهی را بخش مهمی از فعالیتهای گروه پژوهشی فارماکوگنوزی و داروسازی پژوهشکده گیاهان دارویی عنوان کرد و از رونمایی چندین استاندارد گیاهی در آینده نزدیک خبر داد.

وی در پایان با تبریک مجدد روز داروساز به جامعه داروسازان و همچنین همکاران خود در پژوهشکده گیاهان دارویی، از خداوند منان برای تمام خدمتگزاران این حوزه را خواستار شد.

( ۸ )

نظر شما :