تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری البرز ومرکز رشد واحد‌های فناور پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به امضا رسید.

۱۵ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۴ کد : ۳۳۰۰۶ اخبار روز اخبار پژوهشی
مهندس مهدی عباسی رئیس مجتمع علمی و تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و رئیس پارک علم و فناوری البرز و دکتر رضا غفارزادگان رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به منظور هم‌افزایی و همکاری‌های مشترک تفاهم نامه همکاری امضاء کردند.
تفاهم‌نامه همکاری پارک علم و فناوری البرز  ومرکز رشد واحد‌های فناور  پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی به امضا رسید.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، همکاری مشترک در تبادل اطلاعات و امکانات، استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی و فنی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی، اجرایی و قانونی طرفین تفاهم‌نامه در جهت حمایت از فناوران و صاحبان ایده در سطح استان، موضوع این تفاهم‌نامه می باشد.
مهندس مهدی عباسی در این مراسم با اشاره به اهمیت اقتصاد دانش بنیان در کشور گفت: برخی از آمار از سهم یک تا سه درصدی اقتصاد دانش بنیان در کشور حکایت دارد و حتی برخی آمار تا 5 درصد هم عنوان می شود؛ این آمار نسبت به بسیاری از کشورها حتی کشورهای منطقه رقم کوچکی است و باید تلاش کنیم به جایگاه واقعی خود در این زمینه برسیم.
وی با اشاره به تلاش دولت های گذشته ابراز امیدواری کرد با تلاش ها و ایجاد فرهنگ و بستر لازم و توسعه مولفه های سازمانی در دستگاه ها و بخش های مختلف بتوانیم به جایگاه شایسته در اقتصاد دانش بنیان در دولت آقای رئیسی رئیس جمهور منتخب برسیم.
دکتر رضا غفارزادگان رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی و سرپرست مرکز رشد گیاهان دارویی نیز با استقبال از همکاری های مشترک اظهار داشت: امضای این تفاهم نامه می تواند موجب هم افزایی بیشتر در حوزه علم و فناوری در استان البرز بویژه در زمینه گیاهان دارویی شود.
وی با تصریح اینکه همکاری و هم افزایی بخش های مختلف مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز برای پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز رشد وابسته با آن می تواند دستاوردهای خوبی را به همراه داشته باشد افزود: نیاز امروز کشور توجه به اقتصاد دانش بنیان است و تلاش می کنیم در کنار پارک علم و فناوری البرز به دور از موازی کاری همکاری های خوب و سازنده داشته باشیم.

گفتنی است به منظور نظارت، ارزیابی و حسن اجرای این تفاهم‌نامه، کارگروه مشترکی با ترکیب یک نفر نماینده تام‌الاختیار از هر طرف تفاهم‌نامه حداکثر ظرف مدت یک ماه پس از امضاء و مبادله تفاهم‌نامه تشکیل می گردد.


نظر شما :