رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اظهار کرد:

قرار گرفتن سه طرح فناورانه پژوهشکده گیاهان دارویی در مرحله اخذ مجوز/تولید در آینده نزدیک

۰۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۲ کد : ۴۶۶۸۵ اخبار روز
رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اظهار کرد: سه طرح فناورانه آنتی بیوتیک‌های دامی، مکمل‌های ورزشی و همچنین آفت کش‌های گیاهی در مرحله اخذ مجوز از سازمان‌های مربوطه قرار دارند تا در آینده نزدیک به مرحله تولید برسد.
قرار گرفتن سه طرح فناورانه پژوهشکده گیاهان دارویی در مرحله اخذ مجوز/تولید در آینده نزدیک

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، دکتر رضا غفارزادگان رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در تشریح فعالیت‌های این پژوهشکده گفت: بیشتر تحقیقات انجام گرفته در پژوهشکده گیاهان دارویی بر مبنای نیازهای ملی کشور در حوزه گیاهان دارویی است. بر همین اساس این پژوهشکده توانسته است با تولید فناوری داروی ترک اعتیاد دتوکسین به عنوان اولین داروی گیاهی ترک اعتیاد کشور، گام مهمی را در رفع مشکل اعتیاد کشور بردارد. همچنین تولید مواد استاندارد دارویی برای اولین بار با مجوز سازمان غذا و دارو که اکثراً به کشور وارد می‌شوند، از جمله این دستاوردها است.

وی تصریح کرد: سه طرح فناورانه آنتی بیوتیک های دامی، مکمل‌های ورزشی و همچنین آفت کش‌های گیاهی در مرحله اخذ مجوز از سازمان‌های مربوطه قرار دارند تا در آینده نزدیک به مرحله تولید برسد.

دکتر غفارزادگان افزود: تولید داروی گیاهی اورتی هرب به عنوان کاهنده قندخون از آخرین دستاوردهای پژوهشکده گیاهان دارویی در تولید داروهای گیاهی بوده است که تا پایان سال نیز دو داروی مهم گیاهی دیگر در زمینه بهبود خواب و کاهنده چربی خون به سبد داروهای گیاهی پژوهشکده اضافه می‌شود.

دکتر غفارزادگان همچنین با توجه به فعالیت‌های این پژوهشکده در زمینه زیست فناوری گیاهان دارویی بیان کرد: در حوزه زیست فناوری گیاهان دارویی، پژوهشکده گیاهان دارویی توانسته است از طریق تکنیک کشت بافت اقدام به احیای ژرم پلاسم گیاهان دارویی و همچنین از طریق روش‌های کلاسیک و زیست فناوری اقدام به به‌نژادی گیاهان دارویی مهم کشور کند.

رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با اشاره به این که یکی از مهمترین اولویت‌های این پژوهشکده کمک به ارتقا زیست بوم فناوری و نوآوری کشور در حوزه گیاهان دارویی است، گفت: یکی از برنامه‌های اصلی این پژوهشکده، ایجاد شرکت‌های دانش بنیان با مشارکت فناوران جوان کشور و همچنین سرمایه گذاران صنایع بزرگ این حوزه است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که در حوزه فناوری گیاهان دارویی چه در حوزه دارویی و چه در حوزه کشاورزی، این پژوهشکده به‌عنوان پژوهشکده مرجع در کشور مطرح است، به‌منظور مشارکت سرمایه‌گذاران این حوزه و فناوران جوان و شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشکده در نظر دارد با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته دو رویداد فناورانه را تا پایان سال جاری اجرا کند.


نظر شما :