گل جاوید
ساقه ها سفید- کرکینه پوش، پربرگ، برگ ها خطی- سرنیزه ای، بدون دمبرگ، سطح زیرین کرکدار، سطح فوقانی سبز، به بیرون برگشته، موجدار، کپه ها متعدد، هر کپه دارای گریبان سفید یا به رنگ مروارید، برگ ها نوک کند و سفید اند اما گاهی سایه های قهوه ای در آن ها دیده می شود.
گل ها لوله ای و جقه هایی از کرک های زبر دارند. بوی گیاه مشخصا معطر، طعم آن تلخ و معطر است. خواص: گل های زرد زیبای گیاه شستشو دهنده مناسبی برای خون مردگی است.
همچنین تا اندازه ای دارای خواص از بین برنده درد می باشد. این گیاه به صورت دهان شو و غرغره برای زخم های دهان و گلو استفاده می شود.
این گیاه یک قابض هم به شمار می آید و دارای اثرهای جلوگیری از خونریزی، تب بر، ماده متفرق کننده ذرات (کاهش دهنده و پخش کننده تورم) است.
منابع:
حسینی، ن، 1392،ملکی راد، ع،عبداللهی، م،گیاهان دارویی و معطر، انتشارات تحقیقات آموزش و کشاورزی تهران.
نظر شما :