انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۹ کد : ۵۳۶۲۷ اخبار پژوهشی
تفاهم‌نامه همکاری مشرکت جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی باتوجه‌به ضرورت مشارکت و همکاری سازنده میان نهادهای اجرایی و علمی به‌منظور شتاب بخشیدن به تحقق برنامه‌های توسعه کشور منعقد شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، این تفاهم‌نامه همکاری مشترکت باهدف بهره‌مندی از استعدادها، تجارب دو طرف برای همکاری‌های، پژوهش و فناوری، آموزشی و کارآفرینی، فرهنگی و اجتماعی، تولیدی و خدماتی در حوزه سلامت بین حمید حمزه زاده، رییس جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و رضا غفارزادگان رییس پژوهشکده گیاهان دارویی منعقد شد.

گفتنی است؛  تفاهم‌نامه همکاری مشترک جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی با پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به مدت دو سال است.