سلسله کنفرانس علمی یکروزه فرآورده های گیاهی موثر بر سلامت پوست و مو برگزار شد.

۲۱ آذر ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۰ کد : ۷۸۹۶۰ اخبار آموزش
کنفرانس علمی" فرآورده های گیاهی موثر بر سلامت پوست و مو " به همت پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در تاریخ بیستم آذرماه برگزار گردید.
سلسله کنفرانس علمی یکروزه فرآورده های گیاهی موثر بر سلامت پوست و مو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، در این وبینار که با سخنرانی دکتر شمسعلی رضازاده، متخصص شیمی دارویی و عضو هیات علمی این پژوهشکده و دکتر فراز مجاب، استاد دانشکده داروسازی و عضو انجمن علمی متخصصین علوم دارویی ایران برگزار شد،به گیاهان دارویی موثر بر بیماریهای پوستی پرداخته شد.

دکتر مجاب در این وبینار در حوزه گیاه درمانی بیماریهای پوستی  درخصوص پادزیست ها و داروهای شیمی درمانی جهت مصارف پوستی، داروهای ضدقارچ پوستی، ضد خارش ها، نرم کننده ها و محافظ ها، فرآورده های درمان زخم و جراحت، فرآورده های ضد آکنه، فرآورده های ضد پسوریازیس و سایر فرآورده های پوستی توضیحاتی را ارائه داد.
این عضو انجمن علمی در ادامه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی موثر بر بیماریهای پوستی را برشمرد که از این گیاهان می توان به ملیس، مورد، نعناع فلفلی، آویشن شیرازی، اسطوخودوس، اکالیپتوس و حنا اشاره کرد.

دکتر رضازاده درخصوص اهمیت این وبینار آموزشی عنوان کرد بیماریهای پوست و مو به دلیل تغییر روش و سبک زندگی و ورود محصولات شیمیایی به زندگی مردم بیشتر شده است و لازم است که عوارض داروهای شیمیایی و سبک اشتباه زندگی با استفاده از مواد طبیعی کنترل و اصلاح شود. به همین علت مصرف عصاره های گیاهی برای بهبود بیماریهای پوستی و پیشگیری و درمان ریزش مو می تواند راهگشا باشد.

رضازاده افزود در این وبینار یافته های جدید و عملی کاربرد گیاهان دارویی برای درمان بیماریهای شایع  از جمله ریزش مو، چین و چروک پوست، لکه های قهوه ای پوست و جوانسازی و حفظ رطوبت پوست با گیاهان دارویی به داروسازان و پزشکان ارائه میشود.همچنین عوارض تازه گزارش شده داروهای شیمیایی که در درمان بیماریهای پوست و مو مصرف می شوند مورد بحث قرار گرفت.

لازم به ذکر است در این وبینار که دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید، آخرین یافته های علمی مربوط به این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

مخاطبین این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصین طب سنتی بودند و این دوره به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزشهای مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزارگردیده ودر انتهای برنامه فایل پاورپوینت ارائه شده و فیلم ضبط شده برنامه نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

در پایان، شرکت کنندگان دوره به مدت 72 ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت نمایند و با پاسخ صحیح به 70 درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب نمایند.


نظر شما :