آرشیو اخبار

استفاده از فرآورده های گیاهان دارویی

اجزای شیمیایی در گیاهان دارویی باید به مقدار لازم در بدن جذب شوند تا تاثیر درمانی خود را ایجاد کنند .میزان جذب مواد و اجزاء موثره در داخل سلولهای انسان یا جریان خون با توجه به قطبیت ، پایداری ودیگر ویژگی های شیمیایی اجزاء و نیز روش مصرف آنها متفاوت است .

ادامه مطلب

پلی فنول ها، اثرات و منابع گیاهی آن ها

پلی فنول ها مواد شیمیایی موجود در مواد غذایی می باشند که به جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد به بدن کمک می کنند. رادیکالهای آزاد با حمله به غشا سیتوپلاسمی و نابود کردن آن، به DNA دسترسی پیدا کرده و از طریق تغییر آن باعث بیماریهایی مثل سرطان می شوند.

ادامه مطلب

انتصاب رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بعنوان عضو شورای مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی

دکتر رضا غفارزادگان، رئیس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی بعنوان عضو شورای مرکز رشد فناوری طب و داروسازی سنتی و فرآورده های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی منصوب شد.

ادامه مطلب

خواص شگفت انگیز انجیر

انجیر دارای طبع گرم می باشد.میوه انجیر تعرق آور ،ادرارآور ،تب بر ،ضد یبوست و تقویت کننده بوده است و برای افرادی که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند و نیز بیمارانی که دوران نقاهت را می گذارانند بسیار مفید است .

ادامه مطلب